Måndag 24/3.
BOHUSLÄNSK FISKSOPPA MED TOMAT, DILL, KOLJA OCH RÄKOR.
PANNBIFF MED LÖKSKY, RÅRÖRDA LINGON OCH POTATISMOS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED CURRY, KOKOSGRÄDDE OCH RIS.
Tisdag 25/3 .
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED ÄGG & PERSILJESÅS, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.
STEKT FLÄSK MED BRUNA BÖNOR OCH KOKT POTATIS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED CURRY, KOKOSGRÄDDE OCH RIS.
Onsdag 26/3
STEKT FISKFILÉ MED DILLMAJONNÄS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS.
BURGUNDISK OXGRYTA MED RÖDVIN, CHAMPINJONER OCH RÖKT SIDFLÄSK. KOKT POTATIS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED CURRY, KOKOSGRÄDDE OCH RIS.
Torsdag 27/3.
POCHERAD FISKFILÉ MED GRÄSLÖKSSÅS, SAUTERADE MORÖTTER OCH KOKT POTATIS.
KYCKLINGFILÉ MED TZATZIKI OCH ROSMARINKRYDDAD POTATIS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED CURRY, KOKOSGRÄDDE OCH RIS.
Fredag 28/3.
POCHERAD FISKFILÉ MED HUMMERSÅS, SPARRIS OCH KOKT POTATIS.
HELSTEKT KOTLETTRAD MED GRÖNPEPPARSÅS OCH STEKT POTATIS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED CURRY, KOKOSGRÄDDE OCH RIS.
Lördag 29/3 och Söndag 30/3.
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED SKIRAT SMÖR, KAPRIS & RÖDBETOR OCH KOKT POTATIS.
NÖTFÄRSBIFF MED SOLTORKAD TOMATSÅS OCH KLYFTPOTATIS.
DESSERT: BLÅBÄRSPAJ MED VANILJSÅS.
I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 135:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 175:- med dessert.
Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se