Måndag 18/11
Fisksoppa med timjan, pepparrot och kolja
Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos.

Majsplättar med ratatuille.

Tisdag 19/11
Fiskfile Elisabeth med paprika, champinjoner och creme fraiche. Kokt potatis.
Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis.
Majsplättar med ratatuille.

Onsdag 20 /11.
Pocherad fiskfile med skageracksås, gröna ärtor och kokt potatis.
Ungersk gulach med syrad grädde och kokt potatis.

Majsplättar med ratatuille.

Torsdag 21/11
Stekt fiskfile med remouladesås, picklad rödlök och kokt potatis.
Skinkstek med skysås, äpplemos och kokt potatis.

Majsplättar med ratatuille.

Fredag 22/11.
Pocherad fiskfilé med skaldjurssås, broccoli och kokt potatis.

Kycklinggryta med röd curry, kokosgrädde och jasminris..
Majsplättar med ratatuille.

Lördag 23/1 och Söndag 24/11
Ångkokt fiskfile med skirat smör, kapris och rödbetor och kokt potatis.
Helstekt kotlettrad med rödvinssås, haricots vertes och potatisgratäng.
Dessert: Blåbärs panna cotta.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 125:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 169:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se